Τρόποι Αποστολής

Με το μεγάλο στοκ που διαθέτουμε, αποστέλλουμε άμεσα παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα, εντός 24-48 ωρών,
Παρακάτω ακολουθούν οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής:

1. Αποστολή εντός Αττικής - Η αποστολή εντός Αττικής, γίνεται σε 24-48 ώρες με δικό μας όχημα και η χρέωση είναι 5 ευρώ ανά παραγγελία. Για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ συν ΦΠΑ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε δική σας μέθοδο αποστολής τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη

2. Αποστολή εντός Θεσσαλονίκης - Η αποστολή εντός Θεσσαλονίκης γίνεται σε 24-48 ώρες, με μεταφορική. Για παραγγελίες άνω των 140 ευρώ συν ΦΠΑ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ, με χρήση δικιάς μας μεταφορικής. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε δική σας μέθοδο αποστολής τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη

3. Αποστολή στην επαρχία με Speedex ή ΕΛΤΑ κουριερ - Η αποστολή στην επαρχία γίνεται εντός 48 ωρών με ελάχιστη χρέωση τα 8 ευρώ. Επιπλέον χρεώσεις ισχύουν ανάλογα με το βάρος & τις διαστάσεις της παραγγελίας καθώς και τον ακριβή τόπο παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

4. Αποστολή στην επαρχία με δική σας μέθοδο αποστολής - Έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε δικό σας τρόπο αποστολής των προϊόντων σας, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε τον τρόπο αποστολής. Τα έξοδα που προκύπτουν από τη δική σας μέθοδο αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

5. Παραλαβή από την έδρα μας στον Άγιο Δημήτριο- Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε από εμάς, μετά από συνεννόηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, χωρίς καμία χρέωση, τις εργάσιμες ώρες της εταιρείας μας. Καθημερινά εκτός Σαββάτου, 9.00-17.00.