Γενικές Πληροφορίες

Προϊόντα

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Video Εφαρμογών

Εφαρμογές Βιτρίνας

Ένας μοναδικός τρόπος για να προωθήσετε τις προσφορές σας αλλά και για να μεταφέρετε τα διαφημιστικά σας μηνύματα είναι μέσω της βιτρίνας σας. Εποχικές προσφορές, προωθήσεις προϊόντων, διακόσμιση της βιτρίνας του καταστήματος, σκίαση και περιορισμός ορατότητας είναι μερικές από τις πολυάριθμες εφαρμογές που συναντά κανείς στα αυτοκόλλητα και υλικά βιτρίνας.
Τα υλικά βιτρίνας χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:


Προϊόντα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα για εφαρμογές σε τοίχους.
Πατώντας στο κουμπί "προϊόντα" μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Αμμοβολές

Καλύπτει με εξαιρετικά κομψό τρόπο το τζάμι με μια απαλή γκρι απόχρωση και πάνω του μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κοπτικό για να δημιουργήσετε γράμματα ή σχέδια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

One Way

Καλύπτει το τζάμι επιτρέποντας την ορατότητα προς τα έξω αλλά όχι προς τα μέσα. Από την εξωτερική πλευρά οι επισκέπτες βλέπουν το τυπωμένο διαφημιστικό θέμα αλλά όχι το εσωτερικό του καταστήματος.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αυτοκόλλητα

Καλύπτει τμήμα της βιτρίνας ή και το σύνολό της και διατίθεται σε λευκό ή και διάφανο ώστε να τυπώσετε επάνω του. Δέχεται πλαστικοποίηση η οποία προσφέρει προστασία UV και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

ΜΟΝΟΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΑ

Κοπτικά

Σε περιόδους εκπτώσεων η πιο κατάλληλη εφαρμογή είναι τα κοπτικά αυτοκόλλητα τα οποία μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε χρώμα, σχήμα και σχέσιο επιθυμείτε με μοναδικό όριο τη φαντασία σας.

ΜΟΝΟΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΑ

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών για βιτρίνες χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia.


Βίντεο Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.