Γενικές Πληροφορίες

Προϊόντα

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Video Εφαρμογών

Γενικές Πληροφορίες

Άλλη μια επιφάνεια η οποία ενδείκνυται για διαφημιστική προβολή αλλά και άλλες εφαρμογές διακοσμητικού χαρακτήρα είναι οι τοίχοι. Η χρήση ενός απλού μονομερικού αυτοκόλλητου δεν είναι εφικτή καθώς δεν διαθέτουν αρκετά δυνατή κόλλα ή υποφέρουν από το φαινόμενο της συρρίκνωσης και αποκολλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ιδανικότερη πρόταση είναι ένα καλό πολυμερικό αυτοκόλλητο με αρκετά ισχυρή κόλλα (High Tack) ή κάποιο αυτοκόλλητο το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις σαγρέ και μη λείες, ανώμαλες επιφάνειες ενός τοίχου. Αρκετά συχνά συναντάμε εφαρμογές τοίχου με χρήση αυτοκόλλητου καμβά, αυτοκόλλητου υφάσματος, ταπετσαρίας ή τέλος κάποιου επίπεδου υλικού το οποίο τοποθετείται στον τοίχο και φιλοξενεί εκτύπωση ή κάποιο αυτοκόλλητο.


Προϊόντα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα για εφαρμογές σε τοίχους.
Πατώντας στο κουμπί "προϊόντα" μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Αυτοκόλλητα
Ηigh-Tack

Πολυμερικά αυτοκόλλητα με αρκετά ισχυρή κόλλα ειδικά σχεδιασμένα για επίπεδες επιφάνειες όπως, βαμμένος τοίχος, γυψοσανίδα, και οποιαδήποτε επίπεδη ή και σαγρέ τοιχοποιία με κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αυτοκόλλητο Ύφασμα

Πολυμερικά και πολυεστερικά υφάσματα, εκτυπώσιμα, με πολύ καλή χρωματική απόδοση σε Eco Solvent, Solvent, Latex και UV εκτυπωτές. Ιδανικά για παιδικά δωμάτια και με αρκετά εύκολη τοποθέτηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ταπετσαρίες
Τοίχου

Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες με δυνατή κόλλα και υφή καμβά, Non-wooven Ταπετσαρίες 100% οικολογικές από φυσικά υλικά και Χάρτινες Ταπετσαρίες επικόλλησης με γλουτολίνη σε διάφορες υφές (απλή, χιόνι, δέρμα, άμμος κτλ).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επίπεδα
Υλικά

Επίπεδα υλικά για απευθείας στήριξη σε τοίχο ή επικρεμάμενα (hanger, αποστάτες κ.α.) από PVC, PP Corriboard (μια νέα οικολογική λύση), Honeycomb Board (από χαρτόνι) και Art Foam Board / Fix είναι μερικές από τις προτάσεις μας με πολλές εφαρμογές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών σε τοίχους χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.

Βίντεο Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.

Αυτοκόλλητο Ανώμαλων Επιφανειών

Πολυμερικό αυτοκόλλητο της Αμερικανικής εταιρείας General Formulations, ειδικά σχεδιασμένο για ανώμαλες επιφάνειες όπως ξύλο, σαγρέ τοίχος (τεχνοτροπίας), τούβλο, γυψοσανίδα, τσιμεντόλιθος, και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια όπου τα συμβατικά αυτοκόλλητα δεν γίνεται να κολληθούν.

Link προϊόντος