Γενικές Πληροφορίες

Προϊόντα

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Video Εφαρμογών

Γενικές Πληροφορίες

Άλλη μια επιφάνεια η οποία ενδείκνυται για διαφημιστική προβολή αλλά και άλλες εφαρμογές διακοσμητικού χαρακτήρα είναι τα δάπεδα. Οι εφαρμογές σε δάπεδο μπορούν να γίνουν με ειδικά προϊόντα είτε απευθείας σε δάπεδο είτε και σε μοκέτα. Οι εφαρμογές σε δάπεδο απαιτούν τη χρήση ειδικού Removable (εύκολα αφαιρούμενου) αυτοκόλλητου ενώ οι πλαστικοποιήσεις των αυτοκόλλητων για εφαρμογές σε δάπεδο διαθέτουν πιστοποιητικά αντιολισθηρότητας R9 & R10.


Προϊόντα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα για εφαρμογές σε τοίχους.
Πατώντας στο κουμπί "προϊόντα" μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Για Δάπεδα

Μονομερικά και πολυμερικά αυτοκόλλητα κατάλληλα για την κάλυψη δαπέδων. Αλλάξτε γρήγορα την όψη του δαπέδου του χώρου σας ή επενδύστε το με διαφημιστικά γραφικά ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δάπεδο. Εύκολη εφαρμογή αλλά και αφαίρεση τους με Removable κόλλα ώστε να μην αφήνουν κατάλοιπα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για Μοκέτες

Ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα για εφαρμογή σε μοκέτα. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε τη μοκέτα του δαπέδου σας με γραφικά και διαφημιστικά μηνύματα χωρίς να χρειαστεί να την αφαιρέσετε. Εύκολη εφαρμογή αλλά και αφαίρεση τους με Removable κόλλα ώστε να μην αφήνουν κατάλοιπα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πλαστικοποιήσεις

Ειδικές πλαστικοποιήσεις για αυτοκόλλητα δαπέδου, αντιολισθητικές και αντιχαρακτικές. Με πιστοποητικό αντιολισθηρότητας R9 και R10.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών για δάπεδα χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia.

Βίντεο Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.