Γενικές Πληροφορίες

Προϊόντα

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Video Εφαρμογών

Εφαρμογές Επιγραφών - Outdoor

Στο χώρο της διαφήμισης ένα μεγάλο κομμάτι εφαρμογών αφορούν τις επιγραφές. Οι επιγραφές μπορούν να είναι είτε εσωτερικής χρήσης είτε εξωτερικής. Στην κατασκευή των επιγραφών χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά όπως φωτεινά εκτυπώσιμα υλικά για χρήση σε φωτιζόμενα πλαίσια, κοπτικά βυνίλια, επίπεδα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για κατασκευή πινακίδων ή γραμμάτων, και άλλα πολλά υλικά.
Τα υλικά για εφαρμογές επιγραφών χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:


Προϊόντα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα για εφαρμογές σε τοίχους.
Πατώντας στο κουμπί "προϊόντα" μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Φωτεινά

Ένας από τους ελκυστικότερους τρόπους διαφήμισης είναι αυτός των φωτεινών επιγραφών είτε για εσωτερική είτε για εξωτερική χρήση. Η Displaymedia διαθέτει αυτοκόλλητα, PVC Film, μουσαμάδες και υφάσματα για φωτεινές επιγραφές. Οι φωτεινές επιγραφές είναι κατασκευές στις οποίες το διαφημιστικό θέμα τυπώνεται και μπαίνει μπροστά από ένα φωτιζόμενο πλαίσιο, προβάλλοντας έτσι το θέμα με φως.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επίπεδα Υλικά

Τα επίπεδα υλικά είναι ιδανικά για τη διαφήμιση σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούνται ως πλαίσιο πάνω στα οποία τυπώνετε απευθείας ή τοποθετείτε αυτοκόλλητο, καθώς επίσης σε αρκετά από αυτά μπορείτε να κόψετε γράμματα ή σχήματα (με τη χρήση laser ή router). Οι εφαρμογές των επίπεδων υλικών είναι πολυάριθμες με τις πιο δημοφιλείς να είναι η επιτοίχια στήριξη, η στήριξή τους σε βάση, ανάρτηση από το ταβάνι ή δοκό με χρήση ιμάντων ή αλυσίδας, ή ενσωμάτωση σε κάποιο πλαίσιο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κοπτικά Υλικά

Ένα από τα πιο κλασσικά & ανθεκτικά υλικά επιγραφοποιίας είναι τα κοπτικά βινύλια. Τα βινύλια, έναντι οποιαδήποτε άλλης λύσης, είναι αρκετά οικονομικά, και η ποικιλία χρωμάτων που μπορεί να τα προμηθετεί κανείς δίνει απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες. Επιπρόσθετα ορισμένα από τα κοπτικά βινύλια είναι και φωτοδιαπερατά ή φωτεινά κάνοντας τα μια ιδανική επιλογή όπου τα έντονα χρώματα κυριαρχούν.

ΜΟΝΟΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΑ

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών επίπεδων υλικών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia.

Βίντεο Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.