Τι είναι το DTF Printing;

Η απευθείας εκτύπωση σε φιλμ είναι μια μέθοδος που συναγωνίζεται την απευθείας εκτύπωση σε ένδυμα (DTG) και επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν τα σχέδιά τους σε έναν ειδικό τύπο επικαλυμμένης μεμβράνης PET. Αυτή η μεμβράνη χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη μεταφορά της εκτυπωμένης εικόνας σε υφάσματα χρησιμοποιώντας μια ελαφριά κόλλα σε σκόνη. Έπειτα η μεταφορά γίνεται με πρέσσα απευθείας στο ύφασμα.

Γιατί είναι καλύτερο από την απευθείας εκτύπωση (DTG);

H DTF εκτύπωση είναι ιδιαίτερα πρακτική για εκτύπωση σε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα υφάσματα, όπως πολυεστέρας, βαμβάκι, νάιλον, δέρμα και άλλα μείγματα υφασμάτων. Με το κατάλληλο μελάνι DTF, μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο σε οποιοδήποτε ρούχο. Είναι συμβατό με πολλά υφάσματα σε αντίθεση με την τεχνολογία DTG που είναι κατάλληλη μόνο για βαμβάκι. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπωτές DTF είναι πιο ευέλικτοι.

Πως λειτουργεί το DTF; Ποια η διαδικασία;

Σχεδιάστε ότι θέλετε χωρίς περιορισμούς σε χρώματα και λεπτομέρειες. Με το DTF έχετε πάντα ευκρινείς άκρες και χρώματα!

Εκτυπώστε με DTF μελάνι στο ειδικό PET film της επιλογής σας που είναι ειδικά σχεδιασμένο για DTF εκτύπωση και μεταφορά.

Εφαρμόστε την ειδική πούδρα επικόλλησης είτε χειροκίνητα είτε με κάποιο αυτόματο μηχάνημα.

Πιέστε το σχέδιό σας στο υλικό της αρεσκείας σας. Εφαρμόζεται σε βαμβάκι, πολυεστέρα, δέρμα, χαρτόνι και άλλα επίπεδα, τραχιά και άκαμπτα υλικά.

Τα DTF μελάνια μας

H Display Media μπορεί να σας προμηθεύσει με τα κατάλληλα DTF μελάνια σε τετραχρωμία (CMYK) και Λευκό. Σε 2 διαφορετικές συσκευασίες (λίτρου και μισόλιτρου) για τα χρωματιστά και μία συσκευασία για το λευκό.