Γενικές Πληροφορίες

Προϊόντα

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Video Εφαρμογών

Εφαρμογές Οχημάτων - Σκαφών

Στο χώρο της μηχανοκίνησης τα πολυμερικά αυτοκόλλητα δείχνουν τις πραγματικές τους ικανότητες και μεταμορφώνουν κάθε όχημα σε κινητή διαφήμιση εταιριών ή χορηγών. Είτε σαν ενδιαφέρει η μερική είτε η ολική κάλυψη του οχήματος, υπάρχουν αντίστοιχες λύσεις οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Επιπλέον νέες τεχνολογίες εύκολης τοποθέτησης του αυτοκόλλητου ή και μεταφοράς του πάνω στην επιφάνεια (για μικροδιορθώσεις στη θέση του) κάνουν την εφαρμογή του ευκολότερη από ποτέ.
Τα υλικά για εφαρμογές σε οχήματα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:


Προϊόντα

Δείτε παρακάτω μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα για εφαρμογές σε τοίχους.
Πατώντας στο κουμπί "προϊόντα" μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Αυτοκόλλητα
Αυτοκινήτων

Πολυμερικά αυτοκόλλητα για μερική ή και ολική κάλυψη οχημάτων όπως Ι.Χ., βανάκια, φορτηγάκια, τροχόσπιτα, λεωφορεία και άλλων οχημάτων με καμπύλες επιφάνειες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αυτοκόλλητα
Σκαφών

Πολυμερικά αυτοκόλλητα για εφαρμογές σε σκάφη για μερική ή και ολική κάλυψη. Ειδικά σχεδιασμένα για απαιτητικές εφαρμογές σε γιοτ, ταχύπλοα, ιστιοφόρα και λοιπά σκάφη αναψυχής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αυτοκόλλητα
Μηχανών - Jetski - Snowmobile

Πολυμερικά αυτοκόλλητα ειδικά για απαιτητικές εφαρμογές σε extreme sports οχήματα όπως μοτοσυκλέτες motocross, Jetski, γουρούνες, Snowmobile κ.α.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πλαστικοποιήσεις
Οχημάτων - Σκαφών

Ειδικές πλαστικοποιήσεις μεγάλης αντοχής για οχήματα και σκάφη. Καλύπτουν κάθε ανάγκη από απλό φινίρισμα και βασική προστασία έως αντοχή σε χάραγμα και μηχανικές καταπονήσεις.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κοπτικά
Αυτοκινήτων

Πολυμερικά κοπτικά αυτοκόλλητα για μερική ή και ολική κάλυψη οχημάτων όπως Ι.Χ., βανάκια, φορτηγάκια, τροχόσπιτα, λεωφορεία και άλλων οχημάτων με καμπύλες επιφάνειες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Cast
Αυτοκινήτων

Πολυμερικά cast αυτοκόλλητα για μερική ή και ολική κάλυψη οχημάτων όπως Ι.Χ., βανάκια, φορτηγάκια, τροχόσπιτα, λεωφορεία και άλλων οχημάτων με καμπύλες επιφάνειες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

\

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών για οχήματα χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia.

Βίντεο Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προϊόντα από όλη τη γκάμα της Displaymedia. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊοντος.

Πολυμερικό Αυτοκόλλητο Οχημάτων GF E-333 Automark

Πολυμερικό αυτοκόλλητο της Αμερικανικής εταιρείας General Formulations Ε-333 / 75 mic AUTOMARK gloss, 7ετίας, επανατοποθετούμενο,- Bubble Free με τεχνολογία εύκολης μετακίνησης (ολίσθησης) του αυτοκόλλητου (SLIDE). Σε ρολό των 50 μέτρων.

Link προϊόντος